lördag 29 januari 2011

trevlig kväll

Frankrike vann inte helt oväntat. Sverige försökte men inte tillräckligt mycket. Inga tillräckligt offensiva försök. Mellanmjölk. Tyvärr.
Jag såg matchen hemma hos Cs föräldrar. Gryta med ris och en del öl till. Mycket gott och trevligt sällskap. Och var var C? På uppdrag och fick se matchen live. Fast jag hade nog inte velat stå vid den franska läktaren om jag ska vara helt ärlig. Ett jävla liv i hallen, skönt tryck. Synd att det inte hjälpte de svenska pojkarna.
Imorgon bär det av en bit norrut. Först till goa o glaa Göteborg. Filmfestival. Sen vidare på söndag till början av svenska fjällen. Skidor! Hoppas på bra väder och inga brutna ben, armar eller stavar.
Ha det gött!

fredag 28 januari 2011

nytt år nya tag

Tro det eller ej, men jag har haft en blogg.
Visserligen var det ett tag sedan nu och den överlevde ett inlägg och, om jag inte minns helt fel, nästan tre dagar. Jag hoppas att denna överlever lite längre än så. Jag vill inte lova läsning av varken underhållande, upplysande eller annan karaktär. Vi får se hur det blir.
Jag har alltid gillat att skriva. Men lika mycket som jag har gillat det har det även skrämt mig. Förhoppningsvis är detta ett sätt att bota prestationsångesten.
Jag tänkte från början en ren träningsblogg. Av tre anledningar, 1 - skapa kontroll över träningen och såklart resultaten. 2 - kontinuitet i träningen som är lättare att uppnå om man ser det "svart på vitt" att man bara legat och slappat i en vecka eller fem. 3 - Peppa Els att träna! Jag och C är bra på att peppa varandra men Els hittar alltid ursäkter.
Detta kommer inte bli en ren träningsblogg. Det finns massa saker jag har åsikter om. Inte alltid 100% pk.

Jag önskar en trevlig läsning.