måndag 2 maj 2011

depp

sjuk. eländig. hemma från jobbet.
skönt att C snart är hemma igen!

1 kommentar:

  1. Angående etiketter, här är inlägg som kanske kan hjälpa dig.

    http://pysslaosyssla.blogspot.com/2009/07/tips-om-etiketter-i-bloggerblogspot.html

    http://fixa-din.blogspot.com/

    http://jimmysbloggtips.blogspot.com/2011/01/hur-man-lagger-till-kategorier-pa.html#more

    Ser ju dock att du redan uppdelat i olika etiketter så du kanske redan vet allt om dem?

    De etiketterna som jag använder mig av är iaf genom dessa sidor, men de fungerar ju inte som en "kategorifunktion" utan för att fler människor ska hitta min blogg genom att den synliggörs på olika sätt:

    http://nyligen.se/pinga.php (använd manuell ping, och pinga sedan här efter varje inlägg, dvs besök sidan, fyll i din url och "pinga", då uppdateras dina inlägg på hemsidorna så andra kan se dem och dessutom indexeras det i många sökmotorer så folk kan hitta dig genom sökord osv!)

    Sen brukar jag pinga på http://bloggportalen.aftonbladet.se/BlogPortal/view/Home (en av de största sidorna).

    Du får regga din blogg och presentera den på ett snyggt sätt och sen alltid komma ihåg att pinga efter varje nytt inlägg på båda sidorna (finns fler sidor där man kan registrera sin blogg och göra sig synlig men jag pallar inte pinga på fler sidor. detta kallas manuell ping , blogg.se stödjer inte automatisk ping men det kanske blogspot gör dock, försök kolla upp det för då kan du ofta bara klistra in en länk i din blogg och sen pingar det av sig själv).

    För att kunna binda några nyckelord till själva pingandet ska du dock använda dig av bloggetiketter som du alltid klistrar in i din html-kod i varje blogginlägg. Gå in här: http://bloggar.se/hur/ och klicka "etiketter på bloggar.se"

    Kom ihåg att sätta bokmärke eller så på sidorna så du slipper leta så mycket efter dem varje gång. Sidan på nyligen.se + bloggportalen.se + bloggetiketterna har jag sparade.

    Fattar du vad jag menar? :)

    SvaraRadera