söndag 27 mars 2011

Yoga nästa

Ska strax packa väskan och dra på lite yogaträning. Hoppas att det är något foten gillar. Borde inte vara några problem men man vet aldrig.
Planerar en liten uppladdningsperiod nu på ca 2 veckor. Med lugn aktivitet, stärkande övningar för foten. Hoppas kunna börja jogga lugnt om två veckor. Måste skynda långsamt.
Köpte en balansplatta för att stärka fotleden. Den går utmärkt att använda till andra saker också som situps och plankan.







När det gäller matfrågan blir det mycket protein och kolhydrater för att senare öka protein och minska intaget av kolhydrater. Har Whey-80 som proteintillskott, man tyvärr valde jag jordgubb som inte är en favorit. Känner den otrevliga smaken när jag tänker på den, men bara halva kvar nu. Har en ny påse med choklad sen som jag ändå ser framemot. Testade RX Fuel för ett bra tag sedan. När Whey är slut blir det nog den.

Har kommit av mig med utmaningen men tänker börja på vecka två nästa gång, dvs backar lite. Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Ha en bra kväll!

1 kommentar:

  1. Det blir väldigt sällan som man tänkt sig men det känns som att livet handlar om exakt det: att kunna parera allt det där som inte blev som man tänkte sig!

    SvaraRadera